Adó 1%

Az elmúlt években szervezetünk nagy fejlődésen ment át.

  • Több gépjárművet és eszközt kapott, és szerzett be. Ezek már éles helyzetekben káreseteknél, és rendezvényeken is bizonyították szükségességüket. (Patacsi tűzeset, Kadarkúti és Sellyei viharkárok elhárítása, Cserepka pályaorientációs nap)
  • Vészhelyzeti magatartási kiskönyvet” jelentettünk meg – „Magatartási szabályok . Mit tegyek – és mit ne tegyek vészhelyzetben” címmel
  • egyesületi, lakossági és önkormányzati rendezvényeken vettünk részt
  • weboldalt (https://bmpvsz.hu ) és facebook oldalt hoztunk létre

Ezeket egyesületünk pályázati támogatásokból tudta finanszírozni.

A Baranya Megyei Polgári Védelmi Szövetség (BMPVSZ) a 2023.évben jogosulttá vált az ADÓ 1% fogadására.

Mivel szervezetünk nem profitorientált, és profitszerző tevékenységet nem folytat, „bevételeinket” pályázati úton tudjuk biztosítani, amit kiegészíthet az adó 1% . A „sok kicsi sokra megy”  elv miatt minden forint számít nekünk.

Az adó 1% felajánlásával hozzájárulhatsz egyesületünk működőképességének fenntartáshoz, rendezvényeken való részvételéhez, eszközeinek fenntartásához, további eszközök beszerzéséhez és ezáltal feladatainak további elvégzéséhez!

 
Ha van rá lehetőséged és megtisztelsz bizalmaddal, támogass minket adód 1%-ával, valamint küldd tovább kérlek adószámunkat barátaidnak, ismerőseidnek, hogy ők is tegyék ezt.
  
Szervezet neve: Baranya Megyei Polgári Védelmi Szövetség
Adószám: 18331743-1-02
Cím: 7630 PÉCS ENGEL JÁNOS JÓZSEF UTCA 1.